Een digitale compact of spiegelreflex camera is een kostbaar apparaat. Zorgvuldig heeft u de camera uitgezocht en met veel plezier maakt u mooie foto’s. U legt uw herinneringen vast. 

Een ongeluk zit dan ook in een klein hoekje. Uw kostbare camera kan val- of stootschade oplopen. Uw camera of objectief (lens) kan beschadigd raken. Dan is het goed om te weten dat de reparatie van een kapotte camera bij JVD Cameraservice, in de meeste gevallen, nog voor een redelijk tarief kan worden uitgevoerd. 

Ook kunt u voor andere reparaties bij ons terecht. Een geheugenkaart van een camera vervangen of repareren. De sluiter van een camera of het diafragma van een objectief of het flitsbuisje van een flitser vervangen of repareren. Vanzelfsprekend is bij JVD Cameraservice alle apparatuur die de belichting, sluitertijd en kleuren regelt, aanwezig. 

Daarnaast hebben wij ook de apparatuur in huis voor de afregeling en scherpstelling voor camera’s en objectieven. Ook is apparatuur aanwezig om uw camera en objectief te corrigeren op front- en backfocus. 

De afdeling Cameraservice repareert alle merken digitale compact en spiegelreflex camera’s.